corner left-topcorner right-top

corner left-bottomcorner right-bottom

Extra Pick & Place machine: investeren in de veranderende PCB markt

Als jong bedrijf willen we meegroeien met de markt. Alleen op die manier zijn we in staat de beste service te blijven bieden en kunnen we doorgroeien. Waar de PCB-assemblage branche eerder nog steunde op grote vaste orders, is nu de nadruk komen te liggen op meer opdrachten van kortere duur die het liefst gisteren klaar mogen zijn. Om nog beter te voorzien in die groter wordende behoefte van de markt, hebben wij ons machinepark uitgebreid met een extra pick&place machine: een Mydata My12.


De Mydata My12 is uitgevoerd met line-scan camera, tool-exchanger en de nieuwste software. Daarnaast is ze ook super snel; met een snelheid van 21000 componenten per uur plaatsen is de machine ook inzetbaar voor grotere series. Hierdoor kunnen we makkelijk opschalen van enkele PCB’s (protoseries) naar volumeproductie zonder dat we opnieuw programma’s hoeven programmeren. We hebben gekozen voor Mydata My12 omdat we al goede ervaringen hebben met onze huidige Mydata My12. Bovendien kunnen onze ervaren operators al vanaf dag één met de machine aan het werk en zijn de programma’s tussen de machines onderling uitwisselbaar.

Met de aanschaf van onze nieuwe Mydata My12 hopen we onze klanten nog beter van dienst te zijn: met kortere levertijden en een nog grotere flexibiliteit. Ook klant worden? Neem dan contact met ons op; we tonen u graag onze nieuwe aanwinst.